Barion Pixel

0
Your Cart
Foglalj most

Rólunk

Egy csapat, tele kreativitással,

valamint a bőr és a táskák iránt érzett valódi rajongással!
Kell ennél több?


Rólunk

Egy csapat, tele kreativitással,

valamint a bőr és a táskák iránt érzett valódi rajongással!
Kell ennél több?Ismerj meg minket!

6 évvel ezelőtt nyitottuk meg első festő stúdiónkat Budapesten, melyet egy kerámia stúdió követett fél évvel később! Azonban ahogy láttuk rajtatok, vendégeinken, mennyire szerettek alkotni és többször felmerült Bennetek a kérdés, nem nyitunk-e még egy festő stúdiót másik nagy városban, így jött a Debreceni stúdió ötlete, ahol azóta is festéseinkkel, kerámia workshopjainkkal és epoxi öntéseinkkel is találkozhattok!

Azóta is folyamatosan keressük azokat a technikákat és workshopokat, amikkel még bővíthetnénk a palettánkat: így érkeztünk el a bőrig, ehhez a csoda anyagig.

Fantasztikus egymásra találást követően azonnal elindultak a tervezési folyamatok, melyeket szebbnél szebb megvarrt prototípusok követtek, ezeket tesztelés után még módosítottuk számotokra, hogy még tökéletesebb legyen a végeredmény!

Velük találkozhattok már a naptárunkban, illetve a workshopjainkon kiállítva.
Igyekeztünk minden formát és méretet lefedni, hogy mindenki találjon magának olyan modellt, amivel tud azonosulni.

Nincs más dolgod, mint kiválasztani azt a méretben és formában megfelelő modellt, amelyik elnyerte a tetszésedet, lefoglalni a számodra megfelelő időpontot és eljönni hozzánk! Biztos felmerül benned a kérdés: “De hát én még ilyet sosem csináltam! És varrni sem tudok, hogy lesz így?” Ne aggódj, mi fogunk bőrvarrógéppel varrni, te végzed az összes többi feladatot: mint pl a bőrök kiválasztása, szabásminták alapján a bőr szabása, ragasztása, a táskád egyes felületeinek díszítése, melyhez sok ötletet és segítséget biztosítunk! Minden esetben a workshop végére a kész táskáddal és egy hatalmas mosollyal az arcodon fogod elhagyni a stúdiónkat és alig fogod várni, mikor jöhetsz legközelebb!

Miért a YourArt?

Egyedi, saját tervezésű és készítésű designer táska, ami soha nem jön szembe az utcán, hiszen csak egy van belőle: A TIÉD!

Az idő amit kellemesen, kreatívan töltesz velünk egy életre szóló
élményt biztosít

Kizárólag minőségi alapanyagokkal dolgozunk

Profi szakmai instruktorok irányítják a kezedet a tervezéstől
a kivitelezésig

Kézműves Workshopok

6

Már 6 éve tartunk kézműves foglalkozásokat
sikeresen

Kedves résztvevő alkotó

36.000

A 6 év alatt, több mint 36.000-en vettek részt workshopjainkon országszerte!

Lelkesedés, kreativitás

Kifogyhatatlan kreativitással és az újdonságok iránti lelkesedéssel várunk Benneteket!

Szakmai háttér

Selmeci Marianna

Marie Anne Design brand tulajdonosa


2014 óta készítek egyedi tervezésű bőrtáskákat, négy éve pedig workshopokat tartok saját műhelyemben. Ez idő alatt több, hazai couture divatmárkával működtem együtt, és megannyi kollekcióm született. Az évek során több száz táska került ki a kezeim közül, nagyrészt személyre szabott design-nal. Szeretem a kihívásokat! Alig várom, hogy az általatok megálmodott táskák is életre keljenek!

Mészáros – Óvári Zita

Your Art Stúdió Tulajdonos


6 évvel ezelőtt álmodtam meg a Your Art Stúdió-t, melyet egy komplex alkotói térként képzeltem el, tele izgalmasabbnál izgalmasabb workshopokkal. Ennek köszönhetően több kreatív területen is kipróbáltam magam. Mindenem az alkotás! A festés, kerámiázás, fotózás mellett a divatkiegészítők vonzalma és Mariannával való találkozásunk gyümölcseként jött létre a Your Art Bags, hogy Ti is átélhessétek a táskakészítés örömét!


Így zajlik nálunk a munka


Miután megismerkedtetek a stúdióval, mindenki kiválasztja azokat a bőröket, amivel dolgozni szeretne! A szivárvány minden színével készülünk Nektek!
Választhattok a kecske, vagy marha bőreink közül, sőt, a marha bőreink között találkozhattok akár krokodil mintázatot viselő különleges darabokkal is!

Ne aggódj, a szabás fortélyait is megtanítjuk, hogy dolgozz az adott bőrrel, hogy fogd a sniccert, hogy kell a fém vonalzóval, súlyzókkal dolgoznod. A bőr különböző ragasztóinak használatát is bemutatjuk, hiszen több alkalommal is szükségünk lesz rá!
Miután megismerted a díszítő technikákat elkezd összeállni a fejedben egy kép, milyen táskát szeretnél megvalósítani, ezeket röviden átbeszéljük és neki is állunk a táska elkészítésének lépésről lépésre!

Ezért bátorítunk mindenkit, ne vegyél több táskát boltban, inkább készítsd el magadnak, meglátod sokkal mélyebb érzésekkel fogsz rá tekinteni a későbbiekben, hiszen TE készítetted!

Elkészült darabok

Ezek a csodás darabok már a stúdiónkban készültek! Nagyon büszkék vagyunk!